Belcando Adult Iberico & Rice 4 kg
Kód: 2902Detailní popis produktu
- Lahodná kombinace extra čerstvého vepřového masa plemene Iberico a snadno stravitelné rýže způsobí doslova explozi chuťových pohárků i toho nejvybíravějšího mlsouna.
- Polodivoká malá prasátka oděná do černého fráčku žijí v dubových hájích na jihu a západu Španělska.
- Díky pohybu ve volné přírodě, pozvolnému tloustnutí a speciální dietě založené na žaludech a trávě dominuje jejich maso zcela unikátní chutí.
- Maso a rýži dále doplňují hodnotné ingredience a superpotraviny - v čele s chia semínky, která obsahují přírodní želatinu.
- Belcando Adult Iberico & Rice obsahuje 75 % živočišných bílkovin.
Složení
Čerstvé vepřové maso (játra, slezina a ledviny 30 %), rýže (29 %), Iberico sušený vepřový protein (12,5 %), rybí moučka z mořských ryb (9 %), krmná ovesná mouka, hrachová mouka, sušené pivovarské kvasnice, sušené lusky svatojánského chleba, fazolová mouka (Vicia faba), výlisky z hroznových jader, chia semena (1,5 %), lososový olej (1,5 %), hydrolyzované kvasnice, lněné semeno, světlicový olej (1 %), hydrogenfosforečnan vápenatý, chlorid sodný, chlorid draselný, sušené bylinky (celkem 0,2% - kopřivové listy, kořen hořce, zeměžluč, heřmánek, fenykl, kmín, jmelí, řebříček, ostružinové listí), juka.
Analytické složky
Hrubý protein 24 %, hrubý tuk 12 %, hrubý popel 7 %, hrubá vláknina 3,2 %, vlhkost 10 %, vápník 1,5 %, fosfor 1 %, sodík 0,35 %.
Nutriční látky na 1 kg
Vitamín A 13.000 nm.j.; vitamín D3 1.300 nm.j.; vitamín E 130 mg; taurin 500 mg; měď (jako síran měďnatý pentahydrát) 12,5 mg; železo (jako síran železnatý monohydrát) 200 mg; mangan (jako oxid manganatý) 40 mg; zinek (jako oxid zinečnatý) 125 mg; jód (jako jodičnan vápenatý bezvodý) 2,0 mg; selen (jako seleničitan sodný) 0,05 mg; tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (= přírodní vitamín E) 48 mg.
Informace o dávkování naleznete na zadní straně obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Granule |
---|---|
Hmotnost: | 4 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.